TOTS 21

L’Ajuntament de Cambrils demana a la ciutadania que no baixi la guàrdia i extremi les mesures de seguretat davant l’augment de contagis de Covid. El comitè de coordinació del coronavirus del consistori, que es va reunir ahir, recorda que hi ha restriccions que segueixen vigents i que cal seguir prenent precaucions com la distància, la mascareta i el rentat de mans per evitar un rebrot de la malaltia. Cal tenir present que actualment la localitat registra un risc de rebot de 248 i una velocitat de propagació de la malaltia (Rt) d’1,34. Ara bé, durant el període del 7 al 13 d’aquest mes va arribar a ser de 297 i 3,23, respectivament.

Imartge de la reunió del comitè de coordinació del coronavirus de Cambrils. Foto: Ajuntament

D’altra banda, l’Ajuntament fa una crida a vacunar-se a les persones que encara no tinguin la pauta completa, i a demanar cita per la tercera dosi a les persones grans i/o immunodeprimides o amb patologies. La vacunació contra la COVID-19 té com a objectiu protegir tota la població del virus per evitar nous contagis, Covid persistent, ingressos hospitalaris o a les UCI, i casos de malaltia greu.

Per la seva banda, l’Ajuntament també ha extremat les mesures preventives en els seus actes i per això ha eliminat els aperitius del lliurament dels premis Vila de Cambrils o de la presentació dels actes del 40è aniversari de l’Escola d’Adults.

D’altra banda, la Lectura Institucional del Dia Internacional contra les Violències Masclistes se celebrarà en format restringit i es podrà seguir en directe a través de https://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/el-ple/retransmissio

Redacció