.

.

TOTS 21

L’arribada dels Reis Mags, el passat dia 5, va ser un dels actes que va registrar molt seguiment aquestes passades festes de Nadal. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament d’Alforja ha decidit suspendre tots els actes de la Festa Major de Sant Sebastià, que s’havia de celebrar els dies 21, 22 i 23 d’aquest mes de gener i que ja tenia tota la programació tancada i enllestida.

L’equip de Govern, a causa de la situació de ‘risc molt alt de rebrot del Covid’ a Alforja, ha acordat la suspensió de tots els actes, tot i que el divendres 21 es mantindrà com a festiu local. Per la seva part, l’alcalde, Juanjo Garcia, va comunicar als portaveus d’ERC, Sergi Abril, i del PSC, Diana Salvadó, aquesta decisió. Els dos portaveus han donat suport a aquesta decisió del Govern municipal ja que, segons van coincidir, és millor en aquests moments extremar la prudència.

Una de les activitats més reeixides de la programació festiva és el concurs de ‘playback’ en les modalitats infantil i d’adults que s’havia de celebrar el divendres 21 i el diumenge 23. Al concurs ja s’hi havien inscrit diverses colles i des de fa setmanes diversos grups infantils i d’adults estaven assajant cançons i coreografies. Aquest concurs, però, no es podrà celebrar, però excepcionalment l’Ajuntament ha decidit traslladar-lo a la Festa Major de Sant Miquel, que es celebrarà el proper mes de setembre.

A banda d’aquesta activitat, la Festa Major ja tenia emparaulades una cobla i un espectacle, a més de diverses activitats complementàries, però tot plegat ha quedat suspès.

Alforja presenta actualment un ‘risc molt alt de rebrot Covid’ i, tot que des de l’estiu s’havia anat recuperant una certa normalitat en la programació festiva, cultural i social del municipi, algunes de les activitats previstes, com per exemple el Parc Infantil de Nadal es van haver de suspendre i, en altres casos s’ha hagut de variar el format previst inicialment.

L’arribada dels Reis Mags, el passat dia 5, va ser un dels actes que va registrar molt seguiment aquestes passades festes de Nadal, però el retorn a una major normalitat encara haurà d’esperar.

Redacció