.

.

TOTS 21

Laura Castel, en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa, inicia el procés d’elaboració d’un estudi socioeconòmic de cadascuna de les zones de la ciutat. L’objectiu de l’estudi és aconseguir una radiografia de la situació social i econòmica de cada barri i identificar les mancances i potencialitats de cada zona per definir un pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic a mida per cada barri de la ciutat.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona fa una crida a totes les entitats de la ciutat a participar en uns tallers participatius “que ens ajudaran a recollir informació qualitativa sobre cada zona”, subratlla la consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel.

Qui pot participar: representants d’entitats de la ciutat. L’Ajuntament de Tarragona convida a participar a tot tipus d’entitats: veïnals, culturals, socials, educatives, esportives…

Com es pot participar: Omplint aquest formulari online:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHKkTJGhs1Pg0giYLY7leqTkBn7BHd_mCSDW0zXfsCQTiVhw/viewform

Per evitar riscos, la majoria dels tallers es realitzaran en format digital. Un cop els participants confirmin la seva participació rebran un enllaç per accedir al taller.

Per a més informació podeu consultar:

https://www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa/desenvolupament-local-i-projeccio-exterior/pla-de-proximitat-per-locupacio-i-el-desenvolupament-economic