TARRAGONA 21

Un moment de la sigantura del conveni

Aquest matí, Pere Compte, alcalde de Roda de Berà, i Albert Recasens, en representació de ‘Músics – Escola de Música de Roda de Berà’, acompanyat pel seu company Josep M. Domènec i pels regidors Llorenç Miró i Josep Ma. Marco, han signat el conveni regulador de la cessió de l’ús de l’edifici del casal municipal de Les Monges, on actualment la nova escola de música duu a terme la seva activitat.

Músics-Escola de Música de Roda de Berà, que va ser presentada al Casino Municipal de forma oficial a finals del mes d’abril, va iniciar les seves classes el passat 30 de setembre, dirigides a infants a partir dels quatre anys i als adults. Actualment, la vintena d’alumnes matriculats tenen la possibilitat d’estudiar diversos instruments com piano, guitarra, saxo, clarinet, flauta travessera, violí, viola, baix, bateria, percussió i gralla. L’estudi d’aquests instruments, sempre de manera individual, va combinada amb assignatures col·lectives com el Llenguatge Musical, el Conjunt Coral o el Conjunt Instrumental.

L’Ajuntament va realitzar a principis d’any una sèrie d’actuacions a l’edifici municipal amb la finalitat d’adaptar l’espai al desenvolupament de la nova activitat. En concret es van habilitar tres aules equipades, un despatx i una sala d’espera. Entre d’altres, l’Ajuntament, a més, va renovar la pintura de la segona planta i de la façana del carrer Major.

Les inscripcions es poden formalitzar els dimarts de 16.30 a 18.30 hores i els dijous d’11 a 13 hores. Per a més informació cal trucar al 977 66 51 65 o mitjançant l’adreça de correu electrònic musics@musicsvendrell.com

Portes obertes

‘Músics-Escola de Música de Roda de Berà’ celebrarà un acte de portes obertes per donar a conèixer l’escola i els serveis que ofereix entre els rodencs i rodenques. Serà el proper dissabte 22 de novembre, a les 12 del migdia, i inclourà una audició musical.