.

.

TOTS 21

Una imatge de la trobada. Foto: Gerard Fuster

Una imatge de la trobada. Foto: Gerard Fuster

Aquest matí, una representació de l’Agrupació Alumni Turó ha visitat el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta durant la jornada de portes obertes d’aquesta entitat. Durant la trobada han estat rebuts per Jaume Marí, director general del centre educatiu, qui els ha mostrat les instal·lacions i activitats que duu a terme aquest centre.

El motiu principal de la visita era fer lliurament del donatiu que l’Agrupació Alumni Turó va recollir durant el primer sopar d’antics alumnes del Col·legi Turó, celebrat el passat 9 de maig.

Aquest sopar, de caràcter solidari, va decidir atorgar un donatiu a la secció de logopèdia de l’Associació Paràlisi Cerebral La Muntanyeta. Així, durant la visita celebrada avui, l’Agrupació Alumni Turó ha lliurat al director general del centre, Jaume Marí, els 4.500 euros recaptats en el sopar. Aquests diners tenen com a finalitat l’adquisició de tres tablets que serviran a tres nens amb notables dificultats de parla per comunicar-se mitjançant aquests equips.

L’Agrupació Alumni Turó va néixer l’any 1977, coincidint amb la graduació de la primera promoció d’alumnes. Des de llavors s’han succeït 37 promocions i actualment compta amb 3.000 antics alumnes. Des de la Comissió de Projectes Solidaris es va organitzar el primer sopar d’antics alumnes, el qual va reunir 220 persones i el donatiu que avui ha estat lliurat a l’Associació Paràlisi Cerebral La Muntanyeta.