L’agenda d’activitats nadalenques a Altafulla s’enceta aquest divendres

Altafulla ja té llesta la programació d’actes organitzats tant pel consistori com per les entitats de cara a aquest Nadal. El primer tast s’enceta precisament aquest cap de setmana.

Divendres 8 de desembre a les 18:00h. a la plaça del Pou: Benvinguda al tió, amb coca i xocolata per als infants. Organitza: Ajuntament d’Altafulla.

Divendres 8 i dissabte 9 de desembre, de 18:00h. a 21:00h., i diumenge 10 de desembre, d’11:00h. a 14:00h., a la plaça de l’Església: XIX Fira de Nadal. Organitza: Ajuntament d’Altafulla.

Dissabte 23 de desembre,12 hores, Plaça del Pou: ‘Fem cagar el Tió’. A ritme de Nadales acompanyats dels Gegants d’Altafulla i Grallers del Catllar.

Cinema de Nadal, Casal la Violeta, 18. hores: ‘Cigüeñas’, de Nicholas Stoller i Doug Sweetland. Pel·lícula d’animació apta per a tots els públics.

Cap d’Any, diumenge 31 i gener 1, Casal la Violeta, 00.30 hores: Festa de Cap d’Any amb el grup Zapping. 

Dilluns 1 de gener, Pont de mart, 13 hores: 1er Bany de l’Any 2018. Desena edició. Organitza: Atletes d’Altafulla.

Dimarts 2, dimecres 3 i dijous 4 de gener, Poliesportiu Municipal, de 17.30 hores a 20 hores: Parc de Nadal. El dimecres 3 de gener, el Patge Reial recollirà les cartes dels nens i nenes d’Altafulla per als Reis de l’Orient.

Divendres 5 de gener, 18 hores: Cavalcada de Reis.

  1. Recorregut: Sortida de la plaça dels Vents, Via Augusta, Alcalde Pijuan, Marquès de Tamarit, C/ de l’Hostal, C/de Dalt, C/ de les Escoles, C/ del Clos, Cantó de la Vila, C/ de Dalt, Martí d’Ardenya, Sant Martí i Plaça del Pou

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *