.

.

TOTS 21

La tercera planta de l'edifici de l'EOI serà ocupada pels Serveis Territorials

La Delegació Territorial a Tarragona de l’Agència Tributària comença a funcionar a l’antic edifici de la Chartreuse, dins de les dependències de la nova Escola Oficial d’idiomes. Concretament, les oficines estan situades a la tercera planta de l’EOI, on en principi havia d’estar situada la biblioteca, sala d’actes i sala de professors.

Aquest canvi en les dependències de la Delegació Territorial va causar una indignació general a la ciutat, tant entres responsables i alumnes de l’EOI com entre l’Ajuntament i grups municipals de Tarragona. L’opinió general és de no entendre aquesta decisió ja què, a priori, aquestes dependències havien de ser per ús ciutadà. Fins i tot, des del consistori, s’havia proposat instal·lar l’Agència Tributària en un dels locals de la Tabacalera. Els alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes també van plantejar-se presentar una denúncia formal contra la Generalitat per malversació de fons públics a la vegada que els veïns del Port exigien que aquest espai romangués com a públic perquè els veïns poguessin gaudir d’aquestes instal·lacions.

Des de la Generalitat, insisteixen en habilitar l’edifici dels Alambins per convertir-lo en la biblioteca i saló d’actes un cop recuperada la capacitat d’inversió. Iniciativa Tarragona ja va denunciar aquest fet reiterant que aquesta inversió als Alambins es podria haver fet directament des del començament. Des de Tarragona Ràdio informen que, el delegat a Tarragona Joaquim Nin s’ha compromès a ampliar l’espai de l’EOI quan la Generalitat recuperi l’estabilitat econòmica.

Fins ara, les oficines de la Delegació Territorial a Tarragona de l’Agència Tributària es trobaven  al Carrer Monestir de Poblet. Amb aquest trasllat a la tercera planta de l’EOI, la Generalitat deixarà de pagar el lloguer de l’anterior emplaçament

Notícies relacionades

ICV-EUiA tornarà a dur al Parlament l’escàndol de l’Escola Oficial d’Idiomes