.

.

TOTS 21

Passatgers a la nova zona d'embarcament de l'Aeroport de Reus

Passatgers a la nova zona d’embarcament de l’Aeroport de Reus

L’Aeroport de Reus ha completat la primera fase d’ampliació i remodelació de la terminal i, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern, ha posat en funcionament els primers 1.600 metres quadrats de les noves instal·lacions.

D’aquesta manera, segons informen fonts d’Aena, s’ha obert la zona de les noves portes d’embarcament 8 i 9, equipades amb els serveis necessaris per al seu ús, mentre es prossegueix amb les obres d’ampliació de l’edifici. Els passatgers poden accedir als nous espais directament des de l’actual zona de facturació a través d’un corredor habilitat amb una cabina de control de passaports per a les operacions No Schengen. La finalització de les obres d’ampliació de l’edifici terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d’euros, està prevista per la pròxima primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d’estiu.
Al seu terme, l’Aeroport de Reus haurà ampliat la superfície de les terminals en prop de 4.500 metres quadrats i haurà augmentat la seva capacitat fins als 2.560 passatgers per hora, 760 més que en l’actualitat. Els treballs duts a terme tenen com a objectiu millorar la qualitat de servei al passatger i l’operativitat de l’aeroport, amb garanties per atendre la demanda de trànsit futura. Aquestes actuacions es duen a terme tant en sortida com arribades de la terminal.
ACN.