TOTS 21

L’ADT, acostumat a surar per damunt de les tempestes, ha aconseguit en menys de 48 hores un altre repte,el d’aconseguir els 1.000 subscriptors que els demanava Youtube per poder penjar els partits que jugui des del primer equips fins als de base. «Això ens ha demostrat que tenim més repercussió de la que ens pensàvem», afirmava amb certa ironia el seu president, Robert Henández, a Tarragona21.

«Quan ens ho vam proposar -afegia- vam veure com des de Youtube no ens posaven inconvenients a fer-ho amb una càmara de televisió, però si ho volíem fer amb el mòbil necessitàvem aconseguir aquest xifra de 1.000. Dimecres a la tarda ens hi vam posar i ahir a la nit ja estàvem en 1.050». Entre ells, «diputats de diferentes colors polítics (entre ells Yolanda López, d’EnComù Podem, i el republicà Jordi Salvador). És clar que el més al·lucinant és que hem rebut una subcripció des de Letònia i una altra des d’Uganda». Més enllà de l’exotisme, Hernández no té cap problema en admetre que «ahir era la persona més exultant del món. I més si tenim present que equips com el Valls va trigar deu dies per arribar als 1.100».

Pel que fa a l’actualitat competitiva, aquest matí s’ha oficialitzat l’ajornament del partit d’aquest dissabte entre l’AD Torreforta A i el CB Alpicat a causa de dos casos positius a l’equip lleidetà durant un cribatge dut a terme dijous passat. Properament es fixarà una nova data per la celebració del partit. Des de l’ADT s’ha volgut «transmetre els nostres ànims i força a l’Alpicat i als jugadors afectats, que fins ara no han presentat símptomes».

J.S.