.

Sacada inicial del partit dels tarragonins

Treballada victòria de l’ADT contra l’Alpicat (81-80), en un partit que s’ha decidit amb un tir lliure anotat per Ramón Duró a set dècimes del final. Els tarragonins, que durant bona part del matx han anat a remolc, han salvat una complicada situació, remuntant un 66-74 advers en l’últim quart, sumant d’aquesta manera el vuitè triomf de la temporada.

Ha començat endollat l’equip de Jonathan Quina, aconseguint un 7-0 de sortida. L’Alpicat ha reaccionat i el resultat s’ha igualat, tot i que els de Ponent han aconseguit tancar el primer acte amb un 26-24 favorable. En el segon quart, els lleidatans han agafat les regnes del marcador i han arribat a tenir sis punts d’avantatge. Abans del descans, però, els tarragonins han ajustat el resultats, marxant als vestidors el partit amb 42-45 per l’Alpicat. En el tercer quart, el marcador s’ha ajustat encara més, arribant-se a l’inici dels darrers deu minuts amb empat a 66.

El darrer quart ha començat amb un 0-8 de sortida pels lleidatans, que han aconseguit el seu màxim avantatge (66-74). L’ADT no ha baixat els braços i amb un parcial de 12-2 s’ha posat per davant en el marcador (78-76). Un parcial de 0-4 ha situat l’Alpicat per davant un altre cop, mentre que Sergi Plaza ha empatat el partit a 80 dins dels darrer minut. Els lleidatans han esgotat la possessió sense poder anotar, mentre que en la següent jugada, una falta personal sobre Ramón Duró ha donat tirs lliures a l’aler tarragoní. Duró ha errat el primer i han encistellat el segon, situant els locals un punt per sobre. Amb set dècimes en el rellotge, l’equip visitant ha perdut la pilota i la victòria s’ha quedat a Torreforta (81-80).

Important triomf de l’ADT al Riu Clar Arena, davant un rival directe que ara queda a tres victòries de distància. En el bàndol tarragoní cal destacar les dobles figures de Devon Dorsey (28 punts i 15 rebots) i Anthony Trautman (23 punts i 10 rebots).