.

El conjunt tarragoní, rebent instruccions

L’ADT va sumar dissabte la cinquena victòria de la temporada a la pista del Sant Boi (72-89), en un partit que es va decidir gràcies a una gran segona part dels de Jonathan Quina. Anthony Trautman i Devon Dorsey, amb 33 i 31 punts respectivament, van liderar el joc d’atac dels de Ponent, que amb aquest triomf tanquen la novena jornada de Copa Catalunya amb un balanç positiu de cinc victòries i quatre derrotes.

Alternatives en el marcador durant el primer quart, amb avantatges per ambdós equips. Aquest igualtat es va reflexar en l’empat a 21 amb que va acabar el primer assalt. L’equilibri es va mantenir en el segon quart, amb alternança en el marcador. En el tram final, l’ADT va mostrar-se més encertat i va arribar al descans amb quatre punts de marge (37-41).

El Sant Boi va sortir del vestidor amb empenta i va recuperar terreny, retornant la igualtat al resultat. Els de Torreforta van reaccionar, imposant el ritme de joc i agafant les regnes del marcador. Amb un parcial de 5-12 van plantar-se en l’assalt definitiu amb un marge de nou punts (59-68). En el darrer quart, els locals van intentar tornar a ficar-se en el partit, però l’ADT va respondre de manera contundent. Amb dos parcials de 0-8 i 0-9 van acabar trencant el partit de manera definitiva, sumant d’aquesta manera la cinquena victòria de la temporada.

El proper partit dels tarragonins serà dissabte, a les 18.45 hores al Riu Clar Arena, contra el Lluïsos Gràcia. En acabar el matx, es farà la presentació de tots els equips de l’ADT.