TARRAGONA 21

L’AD Torreforta i el CB Alpicat han arribat a un acord per ajornar el partit corresponent a la segona jornada del grup 1 de la Lliga Catalana EBA que enfrontava als dos equips aquest dissabte 26 de setembre al Casal Esportiu Riu Clar. El partit es disputarà el dimarts 6 d’octubre a les 21.30h a la localitat del Segrià.

Els motius que han provocat l’ajornament són, segons ha afirmat el club tarragoní en nota de premsa, són dos. El primer és que «l’Ajuntament de Tarragona va aixecar ahir la prohibició de jugar partits a instal·lacions municipals (el que és una notícia per si sola perquè afecta des del Nàstic fins al CBT), però a dos dies de la disputa ens deixava poc marge i l’acord del canvi ja estava fet». I el segon passa pel fet que «l’equip EBA de l’ADT està en procés de tancament, després de començar amb bastant temps de desavantatge, amb jugadors que han d’arribar a Tarragona i ho faran als propers dies, quan el planter quedarà tancat definitivament».

Amb aquest ajornament, el calendari de la Lliga Catalana EBA quedarà de la següent manera, amb els tres partits a disputar fora del pavelló:

• 01/10/2020: CB Salou – AD Torreforta

• 03/10/2020: CB Valls – AD Torreforta

• 06/10/2020: CB Alpicat – AD Torreforta

Redacció