TOTS 21

Ja es pot consultar el cens electoral, el calendari de les Eleccions i el llistat de col·legis i meses electorals

Ja es pot consultar el cens electoral, el calendari de les Eleccions i el llistat de col·legis i meses electorals

L’Ajuntament de Salou actualitzarà, de manera continuada, tota la informació sobre la participació i l’escrutini de les Eleccions Generals d’aquest diumenge, dia 10 de novembre, al web municipal. Durant la jornada, s’anirà notificant de l’estat de la participació i, finalment, un cop fet el recompte final de les meses electorals del municipi, es plasmaran els resultats municipals de les Eleccions Generals, amb el tant per cent final de participació i els vots totals al municipi.

Pel que fa a les eleccions del Congrés dels Diputats, el lloc web incorporarà la llista dels partits polítics amb el seu corresponent resultat de vots; així com una infografia que projectarà els resultats finals al municipi de Salou. També inclourà un enllaç directe a la pàgina web del Ministerio de Interior per poder seguir el resultat de les eleccions del Senat.

Tota aquesta informació es podrà consultar a l’apartat de les Eleccions Generals Novembre 2019, disponible al web municipal. Actualment, aquest ja compta amb els enllaços corresponents per poder consultar el cens electoral, el calendari de les Eleccions i el llistat de col·legis i meses electorals a Salou.