.

.

TOTS 21

Amb aquest nou espai web, a l’usuari li serà molt més senzill estar al dia de les novetats de l’associació.

Joventut i vida està d’estrena. L’entitat arrenca l’any amb una renovada pàgina web, pel que fa al disseny i continguts, i ja es pot visitar al següent enllaç: www.joventutivida.org.

Una pàgina més diàfana, intuïtiva i moderna que l’anterior, pensada per millorar el servei als usuaris i per facilitar la difusió a la resta de ciutadans de la tasca que realitzen els professionals i voluntaris de Joventut i Vida.

La web pretén ser una finestra oberta a una associació que ofereix una atenció especial als joves i famílies en risc d’exclusió social. Reflecteix a la perfecció el que mou l’entitat: la passió per ajudar a persones.

L’usuari podrà navegar per totes les àrees de l’entitat. Podrà saber què fa Joventut i Vida per atendre les persones sense llar; com es treballa al menjador social; quina és la seva contribució en la formació dels joves a través de les seves Unitats d’Escolarització Compartida; com respon a la urgència social, i els treballs en benefici de la comunitat que duen a terme algunes persones que compleixen algun tipus de mesura judicial alternativa.

Amb aquest nou espai web, a l’usuari li serà molt més senzill estar al dia de les novetats de l’associació i podrà entendre quina és la seva tasca social fàcilment des de qualsevol dispositiu mòbil.