.

.

TOTS 21

Vista del pati de butaques de La Violeta. Foto: Tots21

Les entrades es podran adquirir de forma esglaonada mitjançant la plataforma web lavioleta.sacatuentrada.es, a preus entre 10 i 20€

Arriba l’hora de la veritat. Al Casal-Auditori la Violeta comença l’espectacle Ja es disposa la programació dels espectacles que es podran veure d’octubre a desembre. Tal com es va presentar a finals de juliol, s’ha preparat una oferta d’espectacles que combina primeres espases de l’escena catalana com propostes del nostre territori més proper amb un denominador comú: la qualitat.

La Violeta està a punt d’esdevenir referent cultural del Baix Gaià i no defuig d’aquesta responsabilitat acostant espectacles amb una molt bona acollida per part del públic que ja ha tingut l’ocasió de gaudir-ne en les seves gires.

Es pretén que la cultura sigui protagonista d’aquest territori i que tots els seus habitants en puguin gaudir sense haver de fer grans desplaçaments.

Les entrades s’aniran posant a la venda de froma esglaonada a través de la plataforma infoticketing (https://lavioleta.sacatuentrada.es) a preus entre 10 i 20€, i algun espectacle gratuït.

S’estrena la programació amb el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés el dia 1 d’octubre. Un espectacle íntim, amb una proposta única gairebé per escollits. El seguirà el dia 8 d’octubre el concert de Carles Cases, qui va ser director musical de Lluís Llach i amb qui va oferir vuit-cents concerts. I com a darrer espectacle d’octubre, l’obra de teatre Ovelles, de Carmen Marfà i Yago Alonso, amb els actors Gemma Martínez, Biel Duran i Albert Triola com a protagonistes. Una trepidant comèdia carregada d’emoció i sorpresa de la Sala Flyhard.

Al novembre és protagonista el Baix Gaià: el dia 5 és el torn de Trampes de Zorros de l’actor i dramaturg del Baix Gaià, Joan Maria Vidal, i el dia 13, el concert Viaggio in Italia de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra. Finalment, el dijous 24 un espectacle a cavall entre drama i comèdia, El Llarg dinar de Nadal de Thornton Wilder amb Bruna Cusi, premi Butaca 2015 com a millor espectacle de petit format, és una reflexió sobre la vida i la mort, la família, i la tragèdia eterna i quotidiana del pas del temps.

I arribem al desembre amb 5 propostes que no us deixaran indiferents: el dia 3 una nit de blues del bo, amb Agustí Mas Blues Explosion & Kitflus, teclista de Serrat, com a convidat de luxe + Silver Bluesers. El dia 9 de desembre ens visita Jose Corbacho amb la seva obra Ante todo mucha calma, on es mostra molt més lliure, irreverent i gamberro que mai. Vuitanta minuts d’espectacle en què el principal objectiu és fer riure el públic sense parar.

El dia 10 és el torn de l’espectacle més destinat als infants i a les famílies amb l’obra de teatre Alícia al país de les meravelles (o dels mòbils), de Marta Buchaca. Una comèdia musical sobre l’ús coherent del mòbil entre els nens i les nenes basada en una versió lliure del clàssic de Lewis Carroll. I el dia 17 un concert que necessita poques presentacions, ens arriba Joan Miquel Oliver amb una col·lecció cançons on píxels congelats s’alternen amb imatges pertorbadores i la melancolia més elegant. Tancarà la programació el Concert de Nadal de l’Escola de Música d’Altafulla que després de la pandèmia reprèn aquest concert tant emotiu per a les famílies

Redacció