.

.

TOTS 21

Imatge de la Vil·la Romana dels Munts. Foto: cedida.

El cicle Divendres Divins portarà els vins de la DO Tarragona i la música de Paul Transistor a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla. La visita-concert-maridatge tindrà lloc aquest divendres 13 de juliol a partir de les 19:30h amb un preu de 5 euros i aforament limitat a 70 persones.

L’esdeveniment començarà el dimarts dia 10 de juliol, amb la tornada del cicle Divendres Divins que organitza el Departament de Cultura i el d’Agricultura de la Generalitat a les comarques de Tarragona amb el suport de les DO’s del territori. De nou hi haurà maridatges amb música en directe i visites a espais patrimonials, tal i com ha succeït amb molt d’èxit en les darreres edicions.

Imatge de la V Edició del Divendres DiVins 2018. Foto: cedida.

Seguidament, el dia 13 de juliol, a les 19.30h, el protagonisme el tindrà la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla amb el vins de la DO Tarragona. Es realitzarà una visita guiada per aquest espai i acabarem gaudint de la música de Paul Transistor, membre del grup The Transistor Arkestra, que ens presentarà la seva proposta creada exclusivament per aquesta activitat Del prelum a l’amphorae.

Les entrades per aquesta actuació es poden reservar de forma anticipada al mail info@dotarragona.cat. L’aforament és limitat a 70 persones. L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla.

Redacció