.

Determinant partit el disputat al camp de rugbi del Complex Educatiu de Tarragona aquest dissabte 19 de novembre, que enfrontava a uns Voltors necessitats de sumar 5 punts per mantenir les seves aspiracions de classificació per jugar a la Divisió d’Honor Catalana i a un Barça B lluitant per sortir de la zona mitjana.

Els de Tarragona van sortir al camp descentrats i nerviosos, cometent massa infraccions penalitzades amb cops de càstig (fins a quinze durant la primera part), acabant fins i tot amb un dels jugadors expulsat durant 10 minuts. El Barça, que va dominar la primera part, no va poder, no obstant això, aprofitar la circumstància com hagués estat normal, i s’arribà al descans amb un avantatge només de 2 punts (5-7).

La segona part el Tarragona va sortir concentrat i decidit a emportar-se el partit, millorant en disciplina i deixant de cometre faltes. Això li va permetre mantenir la posessió i començar a jugar en camp contrari, aprofitant els errors del rival i les dues grogues amb les quals va ser sancionat el Barça, i arribar al xiulet final del partit amb un contundent 38-7 que els deixa en la desitjada cinquena possició en la classificació.

Pel Tarragona van jugar Abdellah, Roberto, Beltrán, Dídac, Agus, Costana, Juanda, Pau, Mati, Martu, Charlie, Óscar, Patas, Paco, Jamaina, Juanca, Yoel, Eloi, Otger, Rocamora i Fina com a fisio.