.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Policia Local de Cambrils.

La Unión de Jefes de Policias Locales de España reconeixerà a la policia local de Cambrils amb una de les 10 distincions que cada any atorga aquesta associació en col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Tres agents, un caporal i un sergent del cos local de Cambrils rebran la condecoració amb Distintiu Blanc.

Les Distinciones Nacionales a l’Actuació de les Policies Locals tenen com a objectiu destacar de forma honorífica els components de policies locals que durant l’any 2020 es van significar de forma exemplar en l’exercici professional.

El Distintiu blanc reconeix a professionals que hagin desenvolupat una actuació o actuacions professionals especialment meritòries, «pel seu excepcional compromís professional, el risc assumit, la seva heroïcitat o els extraordinaris resultats assolits».

El jurat de les Distinciones va valorar entre altres aspectes l’alt nivell de l’atenció ciutadana que presta la policia local de Cambrils, l’elevat número i la diversitat de denúncies i d’atestats que tramita el cos.

A més, s’ha tingut en compte el paper destacat de la Policia local en dues operacions que van tenir lloc l’any passat: una contra l’explotació sexual, en col·laboració amb la Policia Nacional; i una altra, fa només unes setmanes, en un dispositiu conjunt contra la prostitució al municipi en que van també van prendre part la Policia Nacional i el Cos de Mossos d’Esquadra.

Redacció