.

.

TOTS 21

 

Ferran Milà amb Pau Ricomà al mercat de Tarragona. Foto:Tarragona21

Ferran Milà amb Pau Ricomà al mercat de Tarragona. Foto:Tarragona21

Ferran Milà president de La Unió de Botiguers de Tarragona, ha denunciat la fira de l’Outlet que s’ha fet aquest cap de setmana a la TAP.

Milà ha criticat el fet que en temporada alta de vendes es faci una fira com aquesta que rebaixa els preus dels seu article.

El màxim dirigent dels botiguers tarragonins ha dit que «estem en contra del moment en què s’ha fet i demanem que la llei catalana es torni a aplicar per poder regular aquests tipus de fires. Els promotors ens diuen que es poden fer més fires com aquesta però nosaltres intentarem que no sigui així» ha remarcat Milà.

El Govern català té un esborrany ja redactat per poder portar al setembre la llei del comerç al Parlament i aprovar la llei catalana.

Ferran Milà ha deixat clar que si es legisla bé no tenen cap inconvenient amb els outlets sempre que es facin en la temporada i el lloc indicats.

ERC S’HA SUMAT A LA PROTESTA

L’alcaldable d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, ha donat suport als botiguers i ha demanat més implicació del consistori municipal en intentar trobar el punt d’unió entre el petit comerç i el comerç a gran escala, aquell deslocalitzat segons Ricomà.

Un Pau Ricomà que ha aprofitat l’entorn del mercat per a presentar la seva proposta per fer peatonal aquest entorn. Proposta que és molt semblant a la que ja va fer també Albert Abelló i CiU per a fer de l’Illa de Corsini un espai per vianants.

Ricomà també ha presentat als botiguers les seves propostes per defensar el petit comerç de la ciutat.