.

.

TOTS 21

El partit es jugarà al Pavelló Municipal del Serrallo dissabte 23 a les 19.00 hores. Foto: CBT

L’Ibersol CBT jugarà aquest cap de setmana al Serrallo en la quarta jornada de la Lliga EBA C-1, i ho farà rebent a la UE Horta, un equip que encara no coneix la victòria. Després d’una victòria molt treballada la setmana anterior davant del FC Martinenc, els de Berni Álvarez sortiran per totes per sumar una altra victòria a casa. Serà la tornada a les pistes de Víctor Vinós després de la lesió, però l’equip té el dubte d’Orion per aquest partit.
«Fer-nos forts a casa és molt important. Haurem d’estar bé en coses bàsiques per poder dominar des de l’inici. Tenim el dubte d’Orion, però Víctor tornarà i vejam si pot sumar algun minut», comenta el tècnic tarragoní

Pel que fa al rival, Berni reconeix que “haurem de fer moltes coses bé per poder dominar el partit. Serà important imposar el nostre ritme des de l’inici i no donar facilitats al rival. Ells encara no han guanyat i segur que vindran amb moltes ganes de sumar la primera victòria.», assegura.

L’Ibersol CBT-UE Horta correspon a la quarta jornada de la Lliga EBA C-1 i es jugarà al Pavelló Municipal del Serrallo dissabte 23 a les 19.00 hores.

Redacció