TOTS 21

Imatges de la jornada. Fotos: Cedides

Josep Vives,  Delegat FCF Tarragona i Vicepresident de la FCF, ha participat de la presentació oficial dels 39 equips de diferents categories de l’UCF Cambrils. El tradicional acte ha comptat amb la desfilada dels jugadors al municipal de Cambrils per acabar amb la foto oficial de l’entitat i els seus equips per la temporada 2021-2022.

L’amfitrió de l’acte, el president Francisco Javier Ferré, ha estat el primer en adreçar-se a una graderia plena de familiars i aficionats, desitjant la millor temporada i molts èxits esportius en el primer any de represa de la presentació com a acte després de la pandèmia.

Vives, en el torn de parlaments ha refermat el compromís de la FCF per seguir promovent l’esport català i els valors del futbol, agraint l’esforç de famílies, cos tècnic i directiva per fer que temporada rera temporada s’assoleixin noves cotes de federats.

Oliver Klein, alcalde de Cambrils, ha volgut mostrar el convenciment de l’Ajuntament per tal de seguir apostant per l’evolució del club i s’ha mostrat amatent a les diverses peticions i necessitats que pugui tenir l’UCF Cambrils.

La representació federativa també ha comptat amb el directiu Rafa Pinedo, amb Josep Rovira, Delegat FCF Baix Camp i amb el Delegat FCF Tarragonès, Diego Ávila.

Redacció