.

.

TOTS 21

Aquesta Trobada ha estat el primer torneig de minibàsquet que s’ha celebrat a la ciutat de Reus després de dos anys. Foto: Cedida

Aquest diumenge 24 d’octubre s’ha celebrat la 5a Trobada d’escoles de Bàsquet organitzada per la secció de bàsquet de l’AE Pare Manyanet de Reus en el pati de la mateixa escola.

Més de 200 jugadors i jugadores (de 5 a 9 anys) han realitzat un total de 17 partits entre les 9 del matí i les 14 del migdia, acompanyants per les seves respectives famílies i amistats acompanyat per un matí assolellat i amb bona temperatura.

Aquesta Trobada ha estat el primer torneig de minibàsquet que s’ha celebrat a la ciutat de Reus després de dos anys sense poder-los fer degut a les restriccions de la pandèmia covid19 i també per a molts dels participants degut a la seva primerenca edat.

El pati ha retornat a la vida pre-pandèmia amb les pistes de bàsquet plenes de gom a gom, amb esportistes per tots els racons, tècnics i jugadors del primer equip de la secció organitzant i vetllant per a què tot fos un èxit. Els equips que han participant han estat l’escola Joan 23, Sagrat Cor i Lestonnac CBT de la ciutat de Tarragona, el CB Montblanc, el CB Salou, l’escola la Vitxeta de Reus i els equips de la secció de bàsquet de l’AE Pare Manyanet.

Un torneig on, de nou, l’escola ha tret múscul com un dels clubs referents en l’esport base de la ciutat i del territori, promocionant els valors esportius i lúdics que tant ens caracteritza i de la que tots els participants han pogut gaudir.

Una trobada que ha tornat a comptar amb el suport de la pròpia associació esportiva i de l’escola, així com també de ReusEsport i de Decathlon Reus.