.

.

TOTS 21

El Festival La Terrasseta celebra la 9a edició del 15 al 20 de setembre al parc Saavedra, un espai a l’aire lliure que serà un any més un punt de trobada a les tardes de les festes. La gran novetat d’enguany és el nou format i l’horari del festival, que s’adapta a les mesures sanitàries per garantir un espai segur on poder gaudir de la cultura durant les festes de Santa Tecla. La programació es concentrarà en sis dies i amb un horari reduït, de les cinc de la tarda i fins a mitjanit. Així doncs, cada dia hi haurà un espectacle de circ a la tarda, un concert al vespre i sopars i cinema a la fresca a la nit.

Una altra novetat és que, per tal de controlar l’aforament, els espectadors hauran de reservar entrada (a partir del 7 de setembre) per cada espectacle de circ, concert i cinema al web del festival www.laterrasseta.com. En arribar al parc, se’ls acomodarà a la taula assignada i després de cada actuació les localitats seran desinfectades.

La Terrasseta arranca el 15 de setembre amb el concert més internacional del festival. Els londinencs i canadencs MFC Chicken aterraran al parc Saavedra per presentar el seu últim àlbum de rock’n’roll del Pacific Northest al públic tarragoní. De fet, no són els únics que presenten les seves novetats musicals al festival. Al llarg de la setmana hi haurà sorpreses com la de Pau Vallvé que, el 16 de setembre, estrena nou format d’espectacle del nou disc que sortirà el 18 de setembre La vida és ara, composat i enregistrat en solitari durant el confinament. L’altra joia per descobrir és l’àlbum amb què acaba de debutar Joan Garriga sota el seu nom. El fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú ve a presentar-nos el 19 de setembre El ball i el plany, definit per la crítica com un clàssic instantani. Gravat amb la seva nova banda, el Mariatxi galàctic, el disc es farà balI i es farà plany en companyia de la guitarra de Madjid Fahem (Manu Chao). Un altre imperdible d’aquesta edició son The Bcn Fireballs (17 de setembre) que traslladaran el públic de La Terrasseta amb el seu concert de versions als trepidants anys de ball i disbauxa a ritme de rock and roll.

Es mantindran els sopars i cinema a la fresca per a tota la família 

Del 15 al 20 de setembre totes les tardes del festival començaran amb una bona dosi de circ i màgia per deixar bocabadat el públic més familiar. Amb espectacles  d’humor com el del Capitán Maravilla, el superheroi que es riu del perill i protegeix a la humanitat, o les acrobàcies de ‘DeseOequilibrio… Pero a su tiempo!!’ i els titelles de la Cia Maitito, entre altres actuacions.

Totes les nits s’acabaran amb el regust dels sopars d’estiu amb la gastronomia de proximitat de la fira de Food Trucks que, com a novetat d’enguany, oferiran servei a taula. I com ja és tradició, no podien faltar les mítiques sessions de cinema a la fresca amb clàssics com La vida de Brian, de Monty Python o Atrapado en el tiempo, de Harold Ramis o La historia Interminable, de Wolfgang Petersen, que tancaran les nits del festival.

A les xarxes socials (@terrassetadesantatecla) i al web del festival (www.laterrasseta.com) s’informarà amb més detall de tota la programació, així com de les mesures a seguir perquè el festival es dugui a terme tenint cura de la salut de tothom i de la cultura.

Redacció