.

.

TOTS 21

Els jugadors de la província Iñigo Villacampa, Marc Boada (imatge), Anna Ortiz i Iker Uribarrens a segona ronda. Foto: Jordi Molas

El Club Tennis Tarragona acull al llarg de tota aquesta setmana la 3a edició de la Red Cup BMW Oliva Motor, la prova del circuit mundial juvenil de tennis ja disputa els seus quadres principals tant en individuals com en dobles, amb jugadors de fins a 18 anys, procedents de 30 països d’arreu del món i de continents tan diversos com ara Europa, Amèrica i Àsia.

Els jugadors locals Iñigo Villacampa, Marc Boada, Anna Ortiz i Iker Uribarrens van superar ahir la primera ronda de la competició individual i jugaran segona ronda el dijous 10 de juny. Marina Sáez va perdre en un partit a tres sets molt disputat i Pol del Castillo en aquesta ocasió va caure a primera ronda.

Aquest dimecres 9 de juny s’han estrenat els jugadors número (1) tant del quadre masculí com femení. Gerard Campana (Kor) (1) ha superat al català Noah Regas (ESP) per 6-4 6-1 a la pista central del Club Tennis Tarragona. En el mateix torn de joc de les 11:00 hores, Carolina Gómez (ESP) (1), la campiona de l’edició anterior, va deixar clara la condició de principal favorita guanyant amb un contundent 6-1 6-2 contra Michelle Yeo (SGP).

Aquests dies el club presenta una agenda molt completa d’activitats paral·leles a la competició, avui diferents autoritats i el patrocinador principal ‘BMW Oliva Motor’ representats per Santi Oliva han visitat les instal·lacions seguint els partits que es disputaven a les mateixes pistes de l’entitat de Cala Romana. Joan Josep Garcia, ha mostrat l’alegria per part de la Diputació de Tarragona d’acollir a la nostra ciutat un esdeveniment esportiu de gran nivell i magnitud com aquest. Per altra banda, Joan Plana en representació de la Generalitat de Catalunya comentava obertament, ‘Estic feliç de formar part d’aquest acte esportiu i especialment aquí, al Club Tennis Tarragona, ja que serà l’últim al càrrec’.

El dissabte 12 de juny tindran lloc les finals de dobles (17.00 hores) i diumenge 13 les dues individuals (a partir de les 10.00 hores la femenina i a continuació la masculina). Cal destacar que tots els partits de la setmana seran d’entrada gratuïta.

Redacció