.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Tarraco Arena Plaça

Imatge d'arxiu de la Tarraco Arena Plaça

Des d’avui la Tarraco Arena Plaça llueix com un renovat espai expositiu. Ho fa per donar-se a conèixer com una nova referència turística a la ciutat però també per posar en valor el renovat espai. Conegut com a TAP Tour, la ruta ofereix la possibilitat de conèixer en profunditat la pròpia construcció de l’antiga plaça de toros, el seu llegat relacionat amb la tauromàquia i, en l’actualitat, la seva vinculació com a escenari del concurs de castells.

La ruta està basda en cartells de l’època en què la plaça de Toros funcionava com a tal, i també en contingut audiovisual per fer arribar millor al visitant la totalitat. Precisament, a més de la pista central, la visita permetrà als més curiosos conèixer aquells espais més ‘amagats’ de la Tarraco Arena, més enllà de la pista central que acull els actes més multitudinaris.

Entre els diferents sectors, destaca la visita a la capella que ha viscut un període de restauració, així com l’escorxador i un espai de records. Les visites es podran fer fins a finals d’octubre, de dimarts a diumenge (10h-19h, excepte els diumenges, fins les 14h). El preu de l’entrada és de 8,5 euros i serveix tambér per una tapa de franc.