TOTS 21

Imatge de l’acte. Foto: Subdelegació

Aquest matí ha tingut lloc a aquesta subdelegació del Govern a Tarragona un acte commemoratiu en record de les víctimes de violència de gènere, dintre dels actes del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona que se celebra el 25 de novembre.

Presidit pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha comptat amb l’assistència de la cap de la unitat de Violència envers la Dona, Maria Josefa Clavero, entre altres representants del món judicial, policial, social i sanitari. Durant la commemoració, s’ha pronunciat el nom de les víctimes mortals i els presents han mantingut un minut de silenci.

Joan Sabaté ha remarcat, en la seva intervenció, la implicació de totes i tots en la lluita contra la violència envers les dones. Ha destacat també el treball abnegat que les diverses administracions implicades, cossos de seguretat, judicatura, món polític, agents socials, sanitaris, porten a terme per tal d’eradicar aquesta xacra de la societat i l’ajuda en tot moment a les víctimes.

Tot seguit, s’ha inaugurat a la Sala Sota de la subdelegació del Govern a Tarragona. l’exposició compartida: ‘Eclèctica’, pintures d’Irene Redón i ‘Dones del planeta’, fotografies d’Eva Martí.

Redacció