.

.

TOTS 21

Imatge de l’Ajuntament de la Selva del Camp. Foto: Cedida

Seguint els protocols desenvolupats per les autoritats sanitàries, l’Ajuntament de la Selva del Camp ha decidit incrementar les mesures preventives acordades els darrers dies contra l’expansió del coronavirus SARS-Cov-2 i la malaltia del Covid-19.

És per això que s’ha decretat el tancament de tots els serveis presencials d’atenció al públic i de les instal·lacions municipals, mantenint l’atenció telefònica i telemàtica en tots els casos on sigui possible i, en el cas de requerir-se atenció personalitzada, aquesta serà a través de cita prèvia.

Per altra banda, ha quedat finalment ajornat el concert «El violoncel de Pau Casals» i s’han cancel·lat tots els serveis presencials del poliesportiu municipal, l’edifici de l’Hort d’Iglésies, el Castell i l’Oficina de Turisme, restant només oberta la comunicació telefònica o telemàtica. Les restriccions també afecten al servei de la sala de vetlles, que ha vist limitat el seu aforament a un màxim de deu persones de forma simultània.

En el cas de la residència el Vilar, s’ha decidit tancar totalment el servei de centre de dia i es restringeixen les visites als residents.

Aquestes mesures se sumen a les preses durant els darrers dies, en les qual es contemplava la suspensió de la Festa de l’Arbre prevista per aquest diumenge, l’aturada de totes les activitats de l’àrea de Formació al centre Gil Cristià (dansa, pintura, ceràmica…) i l’escola d’idiomes des d’aquest divendres; a més del tancament de l’escola de música, el Pla de Transició al Treball (PTT) i el servei de les dues escoles bressol municipals, Anna Frank i el Poniol.

També es va suspendre el musical que anualment prepara l’escola de música conjuntament amb els centres educatius locals i la festa dels Tres Tombs.

Pel que fa a l’esport, havien quedat suspeses les activitats infantils dirigides del pavelló, així com també el torneig de l’Amistat de Taekwondo, mentre que l’àrea d’Atenció Social va decidir tancar el Casal d’Avis municipal.

Un cop més i malgrat la dificultat que comporten algunes mesures, des de l’Ajuntament de la Selva es demana a totes les veïnes i veïns seguir al peu de la lletra els consells de les autoritats sanitàries, incrementar al màxim les mesures preventives i la higiene, així com evitar els contactes innecessaris i caure en situacions d’alarmisme.

Centres de treball afectats pel decret:

AJUNTAMENT

Tancat. Atenció telefònica, per correu electrònic o seu electrònica.

JUTJAT DE PAU

Tancat. Atenció telefònica, per correu electrònic o seu electrònica.

PAVELLÓ POLIESPORTIU – CAMP D’ESPORTS

Tancat – Atenció telefònica

BIBLIOTECA

Tancada – Atenció telefònica

ORIENTADOR LABORAL

Tancat – Atenció telefònica

CASTELL – OFICINA DE TURISME

Tancat – Atenció telefònica, correu electrònic o seu electrònica

RESIDÈNCIA PÚBLICA EL VILAR

Tancat el Centre de dia i restringides les visites.

BASE

Tancat – Atenció telefònica general

COMAIGUA

Tancat – Atenció telefònica general

AUDITORI DE SANTA LLÚCIA I CASAL DEL NUCLI ANTIC

Tancats

ESCOLES BRESSOL

Tancades

ESCOLA DE MÚSICA

Tancada. Atenció telefònica

CENTRE DE FORMACIÓ GIL CRISTIÀ

Tancat. Atenció telelònica

CASAL D’AVIS

Tancat