TARRAGONA 21

L’Ajuntament de La Selva del Camp ha prohibit l’entrada de gossos als parcs públics i al camp de futbol municipal. Els operaris de la brigada municipal han instal·lat nova cartelleria a les entrades de l’Hort d’Iglésies i el parc Baix Camp, al parc de l’Hort de Carló, -situat a la zona dels Ponts-, al parc del Poniol, a l’skate park i al camp esportiu.

Els panells s’actualitzen amb aquest nou punt i recorden, a més, la restricció de circular pels espais amb vehicles rodats -entre els quals s’hi inclouen bicicletes i patinets- alhora que adverteixen de les sancions derivades de conductes incíviques, com el fet de no respectar les zones enjardinades o d’embrutar els edificis públics i el mobiliari urbà.

Des del consistori es recorda que ja hi ha zones específiques de lleure per als gossos i afirmen que han pres aquesta «mesura dràstica», en paraules de la regidora de Salut, Judit Fontanillas, davant les reiterades queixes dels usuaris i els problemes de convivència amb els amos de les mascotes.

Redacció