.

.

TOTS 21

El Pavelló Municipal d’Esports, inaugurat l’any 1999, s’ha remodelat gràcies a Tarragona 2018 per mantenir el seu nivell qualitatiu d’excel·lència. Foto: David Aymerich.

La Selva del Camp ha inaugurat les millores realitzades al Pavelló Municipal d’Esports de la vila i ja ho té tot a punt per esdevindré seu dels XVIII Jocs Mediterranis a Tarragona 2018 acollint les competicions d’esgrima en les modalitats masculines i femenines d’espasa, floret i sabre al llarg dels dies 24 i 25 de juny.

Un acte festiu que ha estat presidit per l’alcalde del municipi, Josep Masdeu, la regidora d’Esports, Judith Fontanillas, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el diputat delegat dels Serveis d’Assistència al Ciutadà (SAC) de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, per afegir-se a la llarga llista d’instal·lacions realitzades o remodelades en totes i cadascuna de les 14 seus que prendran part molt aviat de l’esdeveniment olímpic històric de les nostres comarques.

En total ha estat 60.000 euros la xifra invertida gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona per fer possibles les obres de millora d’un pavelló que aviat complirà 20 anys –es va inaugurar el 1999­– i que, tot i estar en un excel·lent estat, “està pensat per fer-se servir avui i també en el futur”, ha explicat el batlle, el qual no té cap dubte de que “els Jocs són una gran idea i l’esport és salut i relació social”.

Les instal·lacions gaudiran de l’esgrima els dies 24 i 25 de juny amb un aforament per gairebé 400 persones. Foto: David Aymerich.Unes instal·lacions on s’ha remodelat els sostres, s’ha incorporat una nova il·luminació led, substituït els seients de les graderies, aplicació de la xarxa de fibra òptica i l’adequació de diferents zones per a la instal·lació de climatització a la pista poliesportiva. Gràcies a la col·laboració de la Diputació s’ha volgut contribuir per millorar instal·lacions que ja funcionaven, però que els esportistes puguin gaudir al màxim”, ha afegit el diputat Olivella.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Judith Fontanillas, ha expressat que “la implicació del nostre poble amb els Jocs ha estat ferma des del principi amb un esdeveniment històric”, un gest agraït per Ballesteros. “Us he de donar les gràcies perquè no ha sigut un camí fàcil”, a més “La Selva té una gran instal·lació que s’ha pensat com un nou ús d’una xarxa i un projecte comú” en el camí a dotar el territori com una nova potència turística esportiva, ha tancat l’alcalde de Tarragona.

Així doncs, tot a punt doncs per omplir les gairebé 400 localitats del Pavelló Municipal d’Esports els pròxims dies diumenge i dilluns, dies 24 i 25 de juny, a la Selva del Camp.

David Aymerich