La Selva del Camp acull demà la Nit del Comerç del Camp de Tarragona

Roda de premsa de presentació de la Nit del Comerç. Foto: Cedida

Roda de premsa de presentació de la Nit del Comerç. Foto: Cedida

Una vintena d’agrupacions comercials del Camp de Tarragona participaran el proper 22 d’octubre a la Nit del Comerç que organitza la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines, CECOSECT, amb l’objectiu de dinamitzar a aquest sector, donar a conèixer la seva realitat i premiar a diferents establiments per la seva trajectòria, antiguitat o iniciatives.

La Nit del Comerç té el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i diverses empreses privades. Tindrà lloc al Castell del Paborde de La Selva del Camp i cadascuna de les associacions comercials, entre elles les de Reus, Tarragona, Salou, Cambrils, Mont-roig, Montblanc, Calafell o El Vendrell, premiarà als seus comerços i la CECOSECT lliurarà els Premis Rafael Tatay que institueix en reconeixement al qui fou fundador, ara fa vint anys, d’aquest organisme.

L’acte de presentació pretén donar suport al teixit associatiu i comercial de les comarques tarragonines, una zona molt important perquè la suma de les associacions comercials que formen part de la Cecosect, tenint en compte el nombre d’establiments que representen i els municipis que la integren, constitueix la segona àrea metropolitana de Catalunya després de la de Barcelona.

A la Nit del Comerç del Camp de Tarragona s’hi espera l’assistència d’unes 200 persones de les diferents agrupacions comercials que hi participaran.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *