.

.

TOTS 21

Part del material humanitari recaptat a La Secuita. Foto: Cedida

Té 2.000 habitants i quatre nuclis de població, però en pocs dies ha obrat la proesa. L’Ajuntament de la Secuita ha agraït públicament ‘a la bona gent de tot el municipi’, que ha respost ‘massivament’ a la crida feta per recollir material de primera necessitat per enviar als refugiats afectats per la guerra d’Ucraïna.

El consistori afirma en l’ebando municipal: ‘Estem emocionats davant la vostra resposta i solidaritat. Ens sentim orgullosos de la nostra gent, de la gent de l’Argilaga, Vistabella, les Gunyoles i la Secuita’.

També vol agrair als nombrosos voluntaris ‘que ens han ajudat a classificar, empaquetar i traslladar els més de 2.000 quilos de menjar, medicaments, productes d’higiene personal, mantes, roba, calçat… etc, etc, que ha estat recollit en el dia d’avui’.

Ara en Carles Ocampo, pintor resident a L’Argilaga, serà l’encarregat de fer arribar l’ajuda a Ucraïna amb una autocaravana i l’ajuda d’un company que ha conegut aquests dies i que és de Vimbodí, com ja va anunciar Tots21. Havia de sortir dissabte, però temes burocràtics han endarrerit la marxa al proper dilluns, 7 de març.

Així, es donarà la situació sorprenent que un municipi del Tarragonès de només 2.000 habitants enviarà de manera directa un comboi a través d’un dels seus habitants.

Redacció