TOTS 21

Limitada per les mesures preventives imposades per la Covid-19, però Festa Major al capdavall. L’associació de joves de La Secuita ha dissenyat un programa d’actes, concentrats a les pistes poliesportives, ajustat al moment actual i que exigeix l’obligatori ús de mascareta i el distanciament social en totes les activitats.

Dijous s’arrenca amb zumba i cinema de terror, per continuar divendres amb el coincert del grup Loren i culminar dissabte amb una actuació del Mag Gerard, cinema infantil amb ‘Aladdin’ i el castell de focs com a traca final.

D’altra banda, des de l’Ajuntament també s’informa de la suspensió de la totalitat dels actes de la Festa Major de l’Argilaga a causa de «la situació excepcional que estem vivint provocada pel coronavirus». Així ho ha fet públic l’Associació Cultural de l’Argilaga per mitjà d’un comunicat.

Finalment, i a causa de les circumstàncies actuals en relació a la Covid, l’Associació Cultural i Recreativa de Vistabella també ha anunciat que suspèn la seva Festa Major. «Ha estat una decisió difícil presa des de la necessitat de preservar el bé comú, ens reservem poder fer algun acte si des de la responsabilitat personal cadascú pogués garantir la distància social, aforament, ús de mascareta i rentat de mans», afirma l’entitat.

Redacció