.

.

TOTS 21

Els corredors i familiars, dels quals cal destacar el grup d’animació que van formar petits i grans una vegada més, van gaudir d’un cap de setmana esportiu, d’amistat, gastronòmic i cultural de primera.

El 22 d’octubre a les 10’30h, es va donar la sortida de la cinquena mitja marató d’Àvila Monumental. Amb una temperatura propera als 4 graus, la cursa es va celebrar en el marc de les activitats de l’any jubilar ‘Teresiano’.

Uns 1.100 corredors es van presentar a la línia de sortida, gairebé tots ells amb la intenció de gaudir de 21km de running al voltant de la ciutat emmurallada més ben del món i altres amb la intenció a més de guanyar els premis que estaven en joc. Cal destacar el bon nivell atlètic i es que el campió Sergio Sánchez Martín del club la Robla, va guanyar amb una marca de 1h06min46seg.

Un total de sis corredors de l’entitat van participar en la prova, sent d’aquesta forma el club de tennis amb més participació. Tots ells van finalitzar, sent Xavier SoleMarzo el més ràpid en completar la distància de 21 quilòmetres i 97 metres en 1h30min32seg.

Els corredors i familiars, dels quals cal destacar el grup d’animació que van formar petits i grans una vegada més, van gaudir d’un cap de setmana esportiu, d’amistat, gastronòmic i cultural de primera i ja pensen en la mitja marató de Tarragona, ‘la de casa’, que serà el pròxim 26 de novembre.

Consulta el vídeo de l’arribada-> http://www.corriendovoy.com/atletismo/207535/media-maratonavila-2017