.

.

TOTS 21

El conseller Hermán Pinedo mostrant una de les plaques. Foto: Tjerk van der Meulen

2023_02_02_02_VDM 004 Roda de premsa Emprentes del passat. foto Tjerk van der Meulen 02.02.23 {city} Ajuntament de Tarragona

La ruta ‘Empremtes del passat’ sembla que ‘fa aigües’. I és que després que la setmana passada s’intal·lessin les noves plaques d’aquesta ruta i de diversos edificis històrics de la ciutat, avui han aparegut malmeses.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha volgut deixar clara la seva preocupació i ha anunciat que “aquest mateix matí s’han retirat totes les plaques afectades”. L’empresa de producció i instal·lació de les mateixes, que ha assumit l’error, esta produint-ne de noves que es col·locaran el més aviat possible.  

Pinedo ha assenyalat que “tot apunta que el deteriorament de les plaques és conseqüència de la pluja d’aquesta nit i la humitat, però en tot cas hem obert una investigació i ja estem parlant amb l’empresa per resoldre aquest problema”. El conseller ha anunciat que “exigirem les responsabilitats que faci falta, però de moment demanem disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar”.