.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Carnaval de Creixell

Imatge d’arxiu d’una edició anterior del Carnaval de Creixell

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Creixell organitza un any més el tradicional Carnaval. Els actes començaràn dissabte dia 6 de febrer a les 17:30h. al Casal Municipal amb la Rua infantil. D’allà mateix sortirà la desfilada pels carrers de la vila amb la mainada acompanyats de música i confeti. La Rúa infantil acabarà al Casal Municipal amb un berenar infantil (Ticket 1€).

La Rua Gran Carnaval d’enguany presenta novament el tradicional Concurs de Carrosses, comparses i disfresses individuals i de parelles. Hi haurà premis per a les quatre modalitats. Les inscripcions per participar al Concurs es poden fer a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell fins el dia 4 de febrer. ( Telf. 977138272).

A les 21:30 hores al Casal Municiapl hi haurà la concentració de tots els participants a la Rúa.

A les 22:00 hores està prevista la sortida de la Rúa Gran de Carnaval que recorrerà els principals carrers del nucli històric de la Vila de Creixell.

La Rua finalitzarà al Casal Municipal amb el Gran Ball de Carnaval. A la mitja part del ball es lliuraran els premis del concurs de carrosses, comparses i disfresses. L’entrada al ball és lliure i gratuita.