TOTS 21

Les franquiciades de d-ungles Reus, d’esquerra a dreta, Ángeles Tendero Gómez i Aidé San Miguel López, amb el premi rebut. Foto: Cedida

D-ungles, franquícia líder en el sector de la cura de mans i peus, propietat de d-beauty group i amb presència en 11 països, ha rebut un guardó en l’última edició dels Premis Franquícies de Catalunya 2020, convocats per l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC). Concretament, les premiades han estat les franquiciades de la marca a Reus, Aidé San Miguel López i Ángeles Tendero Gómez, en la categoria ‘Al millor franquiciat a Catalunya d’una xarxa radicada a Espanya’.

Totes dues franquiciades de d-ungles Reus, els qui van obrir la seva franquícia al juny d’enguany, van recollir el premi de manera presencial el dijous 17 de desembre, a les 12 del migdia, en la seu de la pròpia Associació de Franquícies de Catalunya a Barcelona, seguint totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat. A l’hora de valorar el guardó rebut, asseguren que “no ens el esperàvem i ens dóna molta força, motivació i ganes de lluitar més encara. És una recompensa al nostre treball diari”. Al seu torn, tant Aidé com Ángeles diuen sentir-se “encantades amb la marca d-ungles, per la manera de treballar, per ser pionera en tractaments vegans i pel suport que ens estan prestant en tot moment”.

En paraules de Mery Oaknin, CEO i Sòcia Fundadora de d-ungles, “és una enorme satisfacció rebre aquest premi de tan prestigiosa organització, i més encara en aquests moments tan difícils en els quals ens trobem, on aquest tipus de reconeixements donen tanta força per a seguir endavant”.

Suport total als franquiciats

Precisament, en aquest any tan complicat a causa de la crisi sanitària i econòmica provocada pel coronavirus, “hem tingut molt clar des que va començar aquesta pandèmia que havíem de prestar un suport total als nostres franquiciats, per a sortir tots junts d’aquesta situació”, subratlla Sandra Benzaquen, Sòcia Fundadora de d-ungles.

Un suport als franquiciats que es va iniciar al març d’aquest mateix any, en forma de “ajudes financeres directes, relacionades amb el pagament dels royalties i amb la compra de productes en millors condicions, així com la intensificació de moltes campanyes de màrqueting per a donar-los suport en la gestió diària dels seus locals. En aquest sentit, hem realitzat campanyes en televisió, en autobusos, s’han donat regals als clients… Entenem que és un moment delicat i que, igual que hem fet sempre, però ara més que mai, hem d’estar al costat de tota la nostra xarxa”, afirma Mery Oaknin.

De moment, i mentre la situació de pandèmia continuï, la central franquiciadora de d-ungles estendrà totes aquestes ajudes als seus franquiciats fins al mes de març de l’any que ve. Per tant, serà un exercici complet en el qual la marca ha decidit fer costat a tota la seva xarxa, tant nacional com internacionalment, per a superar aquesta difícil conjuntura.

Sobre d-ungles

d-ungles és l’empresa original de bellesa de mans i peus. Present en 11 països i amb més de 180 salons oberts, va ser fundada en 2005 per Mery Oaknin i Sandra Benzaquen, i va començar la seva marxa amb centres propis per a passar posteriorment a franquiciar el model de negoci.

Aquests 15 anys d’experiència i la fidelitat de les seves clientes són la prova de l’encert d’aquest exclusiu model de negoci dins del sector, amb una oferta clara i diferenciada dels competidors.