.

.

TOTS 21

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la visita virtual al Castell dels Icart, actual seu de l’Ajuntament. Es tracta d’una visita que permet recórrer l’espai en 360º i que ja està disponible en el següent web: https://castell.turismetorredembarra.cat/castell/ des d’on les persones que el visitin podran descobrir la història d’aquest castell, únic edifici civil de nova planta del Renaixement català que es conserva a Catalunya.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és seguir posant en valor el patrimoni històric del municipi. A més, aquesta tardor es realitzaran un seguit de visites guiades presencials al Castell i Nucli antic, la primera el dilluns 11 d’octubre, a les 18 h, i diverses visites guiades al Far. Les reserves ja es poden fer al web https://www.turismetorredembarra.cat/

El Castell dels Icart és el segon edifici emblemàtic de Torredembarra que disposa de visita virtual. El primer va ser el Far que està disponible en aquest enllaç:
https://www.turismetorredembarra.cat/fartorredembarra/

Redacció