.

.

TOTS 21

Així es el cartell del curs de defensa personal que s'ofertarà a Torredembarra

Així es el cartell del curs de defensa personal que s’ofertarà a Torredembarra

La Regidoria d’Esport, amb la col·laboració de l’Associació Dojo Zanshin, organitza un curs de defensa personal totalment gratuït que es durà a terme durant tres dissabtes en horari de matí.

En les jornades, que seran el 26 de gener, el 23 de març i el 25 de maig, d’11 a 13 h, al Pavelló Sant Jordi, es farà un treball progressiu durant els tres dies, i es tractaran des de temes d’assessorament legal, interpretació de la legítima defensa, tècniques de copejament, d’evasió i control de persones fins a tècniques de defensa amb armes quotidianes, com poden ser encenedors, claus, paraigües, etc.

Les jornades seran impartides pel mestre Carlos Ortiz González i els instructors: Sensei Franciso Morillo 4 Dan de Tai Jitsu (treballador social), Senpai Alvaro Balentines 2 Dan de Tai Jitsu (criminòleg), i Senpai Toni Dote 1er Dan Karate (subinspector de policia).

Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes s’han de formalitzar enviant un correu electrònic a esport@torredembarra.cat, indicant nom i cognoms i telèfon de contacte.