.

.

TOTS 21

Patricia de Miguel. Foto: Cedida

Patricia de Miguel. Foto: Cedida

Patrícia de Miguel, regidora a l’Ajuntament de Cambrils des de 2015, ha formalitzat la seva afiliació al Partit Popular aquesta setmana, després d’haver estat fent costat al govern municipal des que es va produir la moció de censura a finals de 2021.
De Miguel va aconseguir la seva acta per primera vegada al 2015 amb Ciutadans, revalidant la seva condició de regidora en 2019. Al maig de 2021 va anunciar que abandonava la formació taronja “per les estratègies adoptades pel partit” que han portat elecció rere elecció a la pèrdua de confiança cap a aquesta marca per part de l’electorat.
La nova incorporació dels populars és tècnic especialista en Administració Hotelera. En l’àmbit de l’empresa privada, exerceix la seva professió en el sector turístic i actualment cursa el Grau de Relacions Internacionals en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Patricia de Miguel ha manifestat que “agraeixo la confiança que en David i el PP han dipositat en mi. Estic encantada d’incorporar-me al seu projecte, que em permetrà continuar exercint el meu compromís amb Cambrils, promovent polítiques de caràcter municipalista per a benefici dels nostres veïns”.
Per al portaveu popular a l’ajuntament, David Chatelain, “la incorporació de Patricia al projecte és una excel·lent notícia pel seu compromís amb el municipi i la seva àmplia experiència, acreditada per la seva trajectòria com a regidora en els darrers anys”.
“El PP és la casa comuna que representa a un ampli espectre ideològic que va des del centre fins a la dreta. El lideratge de Núñez Feijoo ha provocat una ona d’optimisme, i que moltes persones hagin recuperat la confiança en les nostres sigles, des d’electors tradicionalment populars que van optar per altres opcions fins a votants d’altres formacions polítiques desencantats amb la situació que travessa Espanya en aquests moments i que veuen en el nostre partit una opció seriosa i responsable”.
“Les nostres portes estan obertes al talent per a conformar el millor equip, el millor projecte i els millors perfils en defensa de Cambrils, dit això amb el màxim respecte a la resta de forces polítiques”, ha explicat Chatelain.