.

.

TOTS 21

Una imatge de la regata de l'any passat. Foto: Cedida
Una imatge de la regata de l’any passat. Foto: Cedida

El Club Nàutic Cambrils última els detalls de la seva primera gran cita esportiva del calendari de 2023. La 2a edició de la regata Territori Mestral, competició que forma part del circuit català d’Optimist, reunirà a Cambrils a un total de 156 regatistes de diferents clubs de Catalunya. La competició va arrencar al mes de setembre a l’Escala, passant per Vilanova i el Masnou i finalitzarà al mes de febrer al Garraf, sent classificatori pel Campionat de Catalunya, que es celebrarà a Roses. 

Com ja es va fer en la competició de 2022, els participants a la regata Territori Mestral tindran instal·lats dispositius GPS a les seves embarcacions; fet que permetrà seguir en temps real la regata a través del web de Metasail, el fabricant dels dispositius. El Club Nàutic Cambrils va introduir aquesta opció en la passada edició de la Territori Mestral, convertint-la en la primera competició d’Optimist a Catalunya en utilitzar aquesta tecnologia. La bona acollida de la iniciativa ha fet que en l’edició d’enguany es repeteixi aquesta col·laboració de la mà de Car Solutions International, patrocinador de la regata. 

Les proves arrencaran dissabte a les 12h i diumenge a les 11h, amb una previsió de set proves en total. L’entrega de premis tindrà lloc a les 17h i comptarà amb l’assistència d’Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació Catalana de Vela.