.

.

TOTS 21

Presentació dels nous camions. Foto: Cedida

Presentació dels nous camions. Foto: Cedida

Tres camions nous s’incorporen a la flota de vehicles que presten el servei de recollida de residus al Tarragonès. Aquests vehicles es van presentar ahir a la seu de FCC Medio Ambiente SA, empresa adjudicatària d’aquest servei a la comarca. A l’acte de presentació hi van assistit Óscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès; a més de Joan Martí Pla, vicepresident primer de l’ens supramunicipal i responsable de l’Àrea de Medi Ambient; i Jesús Padullés, director de la delegació de Catalunya de FCC Medio Ambiente S.A.

Amb la incorporació d’aquests camions, queda completada així la flota necessària de vehicles adscrits al servei de recollida d’escombraries, neteja viària i de platges i gestió de deixalleries del Consell Comarcal del Tarragonès. Actualment, hi ha en servei un total de 46 vehicles, dels quals 18 són recol·lectors (tant per a contenidors soterrats com per a contenidors de superfície) i 14 són camions d’altres tipus. També es disposa de 4 escombradores mecàniques, 3 hidronetejadores, 3 furgonetes i 1 turisme. Així mateix estan en ús temporal també 2 recol·lectors per buidar un model de contenidor soterrat a extingir. En els serveis on és possible, la flota compta amb vehicles elèctrics i híbrids.

Els vehicles de l’adjudicació a favor de l’empresa FCC Medio Ambiente SA donen servei a 18 municipis del Tarragonès i a Bonastre (Baix Penedès, pel que fa a deixalleria). Properament es veuran incrementats arran modificacions a l’alça de serveis demanats per diversos municipis, com és el cas de La Canonja o Creixell.

Es calcula que aquests vehicles estaran en ús durant 10 anys, coincidint amb el període de la seva amortització.