TOTS 21

CARTELL  FIRA ART 2016
La Rambla Nova acull aquest cap de setmana la sisena Fira d’Art de Tarragona amb una cinquantena de parades d’artistes vinguts de tot el país.

Cal remarcar que cada vegada hi ha més artistes joves que participen de la mostra i exposen peces d’una gran qualitat i amb tècniques molt innovadores, que es mesclen amb els artistes més veterans que any rere any se sumen a la Fira. Tots presenten els seus treballs més personals i variats que van des de l’hiperrealisme fins a l’abstracció i amb una gran varietat de tècniques com l’oli, collage, acrílic, pastel, aquarel·la, llapis, etcètera.

Un dels trets més destacats de les fires d’art és la possibilitat de parlar amb el propi artista, la persona que ha fet l’obra. Hi ha la possibilitat de rebre informació detallada de com s’ha fet aquella peça que moltes vegades no sabem valorar i que li dóna encara més valor a l’hora d’adquirir-la.

Finalment dir que enguany vindran artistes d’Olot, Cornudella, Sitges, Reus, Terrassa, Girona, Vilanova d’Escornalbou, Barcelona, Balaguer, Tarragona, Tortosa, Lleida, Madrid, Manlleu, Vilassar de Dalt, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Lliçà d’Amunt; així com d’Andorra, del País Valencià i Aragó.

La Fira estarà oberta el dissabte 16 d’abril de 10 a 21h al tram de la Rambla Nova entre Sant Agustí i Sant Francesc.