.

.

TOTS 21

L’acte de presentació i projecció al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils de la pel·lícula ‘Per la llibertat’, produïda per la reusenca Alba Sotorra, s’avança d’horari a les 18:30h del mateix dimarts 27 d’octubre. D’aquesta manera es podrà comptar amb la seva presència, la de l’equip de producció i dels organitzadors de l’acte tal i com estava previst inicialment.

Cal recordar que, d’acord amb les noves restriccions a la mobilitat, les persones que assisteixin a qualsevol esdeveniment cultural – com és el fet d’anar al cinema – poden arribar a casa seva a les 11 de la nit. Només cal acreditar-se amb l’entrada a l’espectacle o pel·lícula.

La sessió de cinema prevista a les 18:15 (‘Una pastelería en Notting Hill’) queda suspesa.

Una història basada en fets i personatges reals

‘Per la Llibertat’ és una història basada en fets i personatges reals que ha format part de la selecció oficial a més de 10 festivals internacionals i ja s’ha estrenat a Japó, Suïssa, Alemanya i Regne Unit. Actualment està de gira per Espanya i properament també arribarà a França.

La Zilan, protagonista de la pel·lícula, torna a la seva ciutat natal en memòria del seu germà assassinat per ISIS, però tot ha canviat. Aviat es veurà involucrada en la lluita de resistència d’un grup de joves locals davant la brutal repressió de la policia i l’exèrcit. Basat en els diaris dels joves que van lluitar, el film explora l’esperança, l’amistat, el sacrifici i la pèrdua en una lluita per la llibertat.

Redacció