.

.

TOTS 21

Processó del Dolor en el seu pas per la Rambla Nova. Foto: blocdejaumepujol.blogspot.com

Processó del Dolor en el seu pas per la Rambla Nova. Foto: blocdejaumepujol.blogspot.com

Aquest dimecres 16 d’abril, a les 19.30h sortirà des de la plaça de Sant Joan Baptista la Processó del Dolor organitzada per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió amb la col·laboració de les germandats, congregacions i confraries assistents. Hi participen els armats de la Confraria de la Creu, de Torredembarra, seguits dels cinc passos corresponents al Rosari del Dolor: L’Oració a l’Hort (Associació La Salle), La Flagel·lació (R. i V. Congregació de la Pma. Sang), Ecce-Homo (Germandat del Sant Ecce-Homo), El Cirineu (Reial Germandat de Jesús Natzarè) i Jesús de la Passió i Sant Crist (Germandat de N. P. Jesús de la Passió).

Abans, a les 19h. tindrà lloc a l’església de Sant Joan Baptista, i organitzat per la mateixa Germandat, el Res del Rosari del Dolor i predicació.

Itinerari de la Processó: Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça de Corsini, Cañellas, Rambla Nova, Unió i Mitja Lluna.

Alteracions de trànsit

L’afectació d’aquesta processó es produirà als voltants del recorregut. Hi haurà alguna ocupació, reserva i afectació als estacionaments de tot aquest itinerari i també del carrer Caputxins segons senyals provisionals que s’instal·laran.

Els carrers afectes són molt cèntrics, amb gran i continu pas de vehicles i activitats comercials, veïnals del transport públic, etcètera. Per tal de garantir que, arribat el moment, tot l’itinerari marcat restarà sense vehicles estacionats, estarà prohibit l’estacionament durant tot el dia.

Tot i això, fins a les 17.00 hores no es restringirà el trànsit més enllà de les prohibicions d’estacionament ja mencionades. Les primeres retencions de trànsit estan previstes a partir de les 17.00 hores amb el moviment i trasllat de misteris i l’arribada de les diferents confraries i germandats participants.

A les 18.00 hores el transport públic deixarà de passar per la plaça Prim (més detalls). I en funció de l’aglomeració de gent ja es faran els talls oportuns que seguiran la següent seqüència:

-Tall del carrer Apodaca des de plaça dels Carros i també des del carrer Sant Miquel, Orossi i Barcelona.
-Tall del carrer Unió des de la Rambla Nova, mentre sigui possible es respectarà el trànsit transversal.
-Tall dels carrers Gasòmetre i Soler com a conseqüència dels dos talls anteriors.
-No es pot garantir el pas per la Rambla Nova a partir de l’estàtua dels «Despullats» fins al Balcó del Mediterrani, tot i que s’intentarà mantenir oberta fins a les 19.15 hores.
-A les 19.15 h Tall de l’accés a la Rambla Nova des del passeig Espanya / Ziga – Zaga / Pons d’Icart i Adrià.

La processó està previst que comenci a les 19.15 hores i acabi a les 21.30 hores, amb normalització del trànsit a les 22.00 hores