.

Els tarragonins han caigut per primer cop en aquesta lliga. Foto: CBT

Els dos primers classificats del Grup C-1 de la lliga EBA jugaven pel liderat a la pista de l’equip del Baix Llobregat. I l’Ibersol CBT ha sortit amb uns primers minuts on ha donat la iniciativa al conjunt local. Poc encert en els primers atacs, ha provocat que el conjunt local agafes la primera diferència del partit 8-2, amb poc més de 3 minuts jugats. Moltes imprecisions, pilotes perdudes feien que el conjunt local a poc a poc agafes més renda al marcador. Amb 16-6 al minut 7 de partit, Berni es veia obligat a demanar el seu primer temps mort, per intentar revertir la situació.

Després del temps mort, res va canviar. El conjunt local es trobava més còmode i els atacs del CBT no trobaven la fórmula per trencar la defensa local. Al final del primer quart es va arribar amb un preocupant 24-11.

En acabar els primers deu minuts Berni va demanar als seus jugadors més intensitat defensiva. Era la clau per poder entrar de nou al partit. Però els jugadors locals trobaven les mateixes facilitats per seguir anotant. A la meitat del segon quart la diferència seguia en els tretze punts del final del primer quart, 33-20. A més a més durant els darrers minuts d’aquest segon quart, el conjunt local va passar a dominar el rebot ofensiu. En alguns atacs van agafar fins a 4 rebots, que li va permetre aguantar la diferència en el marcador, 39-25 al descans.

I a l’inici del tercer quart, la diferència es va ampliar encara més. Arribant al minut 22 de partit als vint punts, 45-25. Berni es va veure obligat a tornar a posar en pista a Orion Outerbridge, que amb tres faltes estava protegit a la banqueta. Després d’un temps mort demanat per Berni, va posar l’equip a defendre en zona, però la dinàmica del partit no va canviar. La diferència s’ampliava per sobre dels 20 punts, arribant als vint-i-cinc, 50-25. El partit estava complicat i una diferència tan gran, posava l’average molt complicat.

Després de la diferència màxima, un parcial de 0-12 va permetre, obrir la porta de l’esperança, arribant-se al final del tercer quart amb quinze punts de diferència, 52-37.

Però el darrer quart va servir per trencar de nou totes les esperances. Un parcial de 5-0 pels locals en poc més d’un minut, tornava a posar els 20 punts de diferència al marcador. Berni va demanar temps mort. El partit va entrar en una fase de molta tensió entre els dos equips. Tècniques, discussions, enfrontaments que no permetien que el partit tinguem cap continuïtat.

Al final, el Castelldefels es va emportar la victòria, de forma clara 67-55, aconseguint col·locar-se líder del grup C.