TOTS 21

Asunción Sánchez, segona per l’esquerra a la tercera fila, formant part de la candidatura de Ciutadans a les darreres eleccions municipals. Ni Rubén Viñuales ni Sonia Orts formen part ja del partit. Foto: Ciutadans

Després de les espantades de Lorena Roldán i Rubén Viñuales, que van decidir abandonar el vaixell per fitxar per PP i PSC, respectivament, Ciutadans continua deixant titulars. El nou episodi té com a protagonista Asunción Sancho Micó, coordinadora de l’Agrupació del partit a la ciutat de Tarragona (tindria equivalència a la de presidenta de la secció local), que ha enviat una carta als militants on anuncia la seva «dimissió» del càrrec amb efects immediats al·legant «motius personals». Tal com avança el Diari Més, fent-se ressò d’un despatx de l’agència EFE, Sancho explicita el «cansament» acumulat «que em porta a fer irrevocablement un pas al costat».

Aquesta marxa «sense fer soroll» no significa que abandoni el partit. Fonts taronges consultades per Tots21 han assegurat que es manté a Ciutadans encara que com a militant de base. En un futur es procedirà a l’elecció del seu substitut o substituta.

Redacció