.

.

TOTS 21

La presidenta de la Diputació de Tarragona, amb l’alcalde de La obla de Montornès. Foto: Tots21

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, junts amb els diputats Marta Blanch, Eduard Rovira i Josep Forasté, ha visitat aquest dijous La Pobla de Montornès, on ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Francesc Larios, i els regidors de la corporació municipal, a banda de visitar les obres del municipi que han rebut subvencions de l’organisme provincial via Pla d’Acció Municipal.

En aquest sentit, el consistori ha fet millores en el bar municipal, que estava il.legalitzat, de manera que s’ha pogut legalitzar el mateix, i també diverses obres al poliesportiu. Essencialment, una sobrecoberta nova per evitar les filtracions d’aigua que patia l’equipament esportiu, i la substitució dels llums de la pista per llums led. Aquestes actuacions han rebut una ajuda de 44.00 euros per part de la Diputació.

Llauradó ha subratllat a Tots21 que el consistori ‘ja ha fet els deures’ de cara a tramitar els ajuts del nou Pla d’Acció Municipal, d’on ha rebut fins ara les subvencions. El consistori té previst il.luminar l’accés del nucli a les urbanitzacions, ha destacat l’alcalde a aquest digital.

Redacció