.

.

TOTS 21

L’alcalde d’Alforja i diputat provincial, Joan Josep Garcia. Foto: Diputació de Tarragona

La presidenta de la Diputació, Noemí Llaurado, serà rebuda dissabte per l’alcalde d’Alforja i diputat provincial, Joan Josep Garcia, i per la Corporació alforgenca. Llauradó signarà el Llibre d’Honor de l’Ajuntament d’Alforja i acte seguit començarà una visita per conèixer diversos projectes i obres ja fetes en què ha col·laborat l’ens intercomarcal.

L’arribada de Llauradó a l’Ajuntament d’Alforja està prevista cap a les 11 del matí. Posteriorment és previst fer una visita als terrenys i les naus de l’antiga Valira, en procés d’urbanització i reconversió en un centre d’emprenedoria i d’activitats i serveis, al Parc dels amics d’Alforja, on s’han dut a terme obres de pavimentació de l’aparcament, conducció d’aigües pluvials, etc, i on és previst fer-hi una ampliació dels terrenys dedicats a l’activitat esportiva.

Finalment, la visita acabarà a la nova Llar d’Infants Municipal la Ribeta on Llauradó presidirà l’acte inaugural d’aquest equipament que, amb un cost de més de 300.000 euros, ha estat finançada per la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament d’Alforja.

La nova llar d’infants és situada a l’Avinguda Catalunya, davant mateix de l’escola Josep Fusté. La seva construcció i disseny és força innovador i arriscat, ja que la llar d’infants aprofita un desnivell entre dos carrers per la qual cosa des de l’Avinguda Catalunya només es veu una plaça i, sota d’aquesta nova plaça és on es situa aquest nou equipament.

L’acte inaugural de la nova llar d’infants és previst que comenci a dos quarts d’una del migdia.