.

.

TOTS 21

La cita és aquest divendres 14 de gener a les 21 hores, i les entrades, a un preu de 12 €, es poden adquirir online. Foto: Anna Fàbrega

Encetat el nou any, és moment d’obrir també la temporada teatral del Teatre Auditori del Morell. I enguany, a més, és la mateixa companyia que va tancar la passada temporada la que dona el tret de sortida a la nova. Es tracta de La Calòrica, que després de portar Els ocells a l’escenari morellenc, arriba ara amb ‘Fairfly’. Una premiada comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria; el gran remei del nostre temps, la solució a tots els nostres problemes, la nova fe, que ha vingut a recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris del nostre destí i –en conseqüència– els únics culpables de la nostra infelicitat. No importen els contactes, la classe social o el lloc de procedència; ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit.

La proposta ha rebut el Premi Butaca 2017 al millor text i millor espectacle de petit format, el Premi de la crítica 2017 al millor espectacle de petit format, i el Premi Max 2018 al millor text revelació i millor espectacle revelació.

La cita és aquest divendres 14 de gener a les 21 hores, i les entrades, a un preu de 12 €, es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

Pel que fa a les mesures sanitàries, l’aforament del Teatre Auditori morellenc està limitat al 70%, és obligatori l’ús de mascareta i calseguir, en tot moment, lesindicacions del personal de la sala.

La temporada teatral del Morell arrenca aquest divendres i s’allargarà fins al 14 de maig. La següent funció serà ‘3 Tenors?’, el pròxim dissabte 22 de gener a les 20 hores.

Redacció