.

.

TOTS 21

Durant el registre de l’habitatge es va trobar un rifle de palanca del calibre 22mm. Fotos: Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria Provincial de Tarragona adscrits a la Brigada Provincial de Policia Judicial van tenir coneixement que en un habitatge unifamiliar en la Mora (Tarragona) podria estar dedicant-se al cultiu indoor de marihuana. Després de nombroses vigilàncies en la zona per a impedir el cultiu i tràfic de substància estupefaent, van localitzar el citat habitatge.

Defraudació del fluid elèctric

Aquest tipus de plantacions indoor es caracteritzen per un elevat consum d’energia elèctrica mitjançant “burxades il·legals”, operaris d’una empresa elèctrica van confirmar un elevadíssim consum per a aquesta mena d’edificació.

Es va procedir mitjançant ordre judicial a l’entrada i registre de l’habitatge, que acollia en el seu interior una plantació de grans dimensions, 780 plantes de marihuana, 9,620 kg de cabdells empaquetats en bosses tèrmiques-segellades i un rifle de palanca del calibre 22mm.

L’operació ha culminat amb la detenció de 3 persones d’origen albanès i la confiscació de nombrosos aparells de manteniment de la infraestructura per al cultiu de marihuana.

En una segona fase

D’altra banda, i rran d’una denúncia anònima, els agents també van rebre informació de la possible existència d’una plantació exterior (Outdoor) a Valls. Una vegada comprovada la veracitat de la informació i després d’establir diverses vigilàncies, s’observa una finca agrícola de grans dimensions, situada en un polígon de la citada localitat amb 4.476 plantes i vigilada per tres individus d’origen albanès els qui van ser detinguts per un Delicte Contra la Salut Pública, amb l’entrada i registre autoritzada pel Jutjat d’Instrucció nº2 de Valls en funcions de guàrdia. Els detinguts van passar a disposició judicial.

Redacció